Berta Barrachina

Graduada en Educació Infantil i Pedagogía. Especialista en Pedagogía Terapèutica. Capacitació per a l’ensenyament en valencià, Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica (DECA), Títol Certificat B1 d’Anglès.

Hola, el meu nom és Berta tinc 27 anys i sóc Mestra d’Educació Infantil i Pedagoga. Parlaré un poc sobre el meu fascinant món de treball. Cada dia que m’alce i entre en el nostre Col·legi Santa Anna, em senc una privilegiada. Són moltes les ganes que tinc de veure tots els nostres xiquets; que ens conten i ens ensenyen coses, que ens deleiten amb les seues primeres paraules, amb els seus primers passos, amb les seues primeres vegades de demanar pipí o caca, amb les seues primeres experiències per demanar perdó, compartir o fins i tot ajudar el seu amic que s’ha fet mal.

La primera Etapa de vida (0-3años) dels nostres xiquets és una verdadera preciositat, però també podrien destruir-se molts dels pensaments dels xiquets. Per tant és ací on comença la nostra preciosa missió, la del mestre. Cal tindre ACTITUD per a contagiar a tots els xiquets, ensenyar-los empatia, respecte, emocions. Anem a deixar-los que siguen creatius, a nodrir-nos de les seues ments innocents i ensenyar-los que la base de tot és el RESPECTE. A partir d’ací cresquem en logicomatemàtica, lingüística, etc. Fem de guia en el seu camí, no li’l modifiquem.

Per a finalitzar una frase que diu el mestre Cèsar Bona:

                       «De nosaltres depén, mestres, fer un món millor» (César Bona, 2018) .

Ací estic disposada per a donar el millor de mi.

BERTA =)