Clara Jordà

Diplomada en Magisterio Educación en Infantil, Capacitació i Mestra en Valencià, Capacitación en Inglés, Certificado C1 en Inglés, Máster en Gestión y Dirección de centros educativos y DECA.

Sóc Clara Jordà, una senzilla mestra d’Infantil que pretén l’ambiciós objectiu de gaudir i aprendre de cada moment de la vida junt als més menuts.

Els quotidians afers de la vida diària ens aporten, al meu parèixer, un munt d’experiències que fa els petits qüestionar-se aspectes que, en ocasions, a ulls dels adults, passen desapercebudes: per a que recol·lecten mel les abelles, com es fa el pa, un objecte que cau i fa un soroll estrepitós… Son estes petites coses les que, ben estructurades, donen sentit al seu món.

Per poder guiar els alumnes en el procés d’ensenyament-aprenentatge, considere fonamental la contínua formació del professorat per poder entendre com funciona la ment de l’infant. En paraules de Leslie Hart de l’associació de neuroaprenentage cognitiu:

“Educar sin saber cómo funciona el cerebro es como querer diseñar un guante sin haber visto nunca una mano.”

L’altre pilar educatiu és la família, per això, m’agrada implicar les famílies en les tasques educatives que es realitzen a la meua aula. Treballar colze amb colze amb les famílies es tot un plaer. Conèixer els interessos i necessitats dels pares i mares, forma part del benestar dels nostres menuts , per això tots junts hem de ser un equip, per educar els infants en un entorn amigable.

Anuncios