Tània Botella

Graduada en Maestra en Educación Primaria, Técnica Superior en Educación Infantil, Capacitació i Mestra en Valencià, acreditación competencia en Inglés B1 y Técnica en actividades físico-deportivas en el medio natural.

Sóc Tània, una educadora infantil que cada dia s’alimenta de l’alegria que desprenen els més menuts del col·le.

Per a mi és un plaer gaudir de totes i cadascuna de les experiències viscudes a les nostres aules, focalitzar l’atenció en l’actual moment pel qual passen cada xiquet i xiqueta és primordial per poder desenvolupar la meua tasca a nivell global de l’aula.

Pense que el joc és bàsic en l’aprenentatge i evolució dels infants. El treball per projectes parteix de les seues motivacions i ens dóna l’oportunitat de conèixer les seues inquietuds per aprofitar-les didàcticament. Amb aquesta metodologia intente fomentar la seua creativitat i donar importància al treball emocional amb la fi de crear una base sòlida en la seguretat de cada individu.

M’agrada que els més menuts connecten amb l’entorn i tinguen contacte amb la natura. Experimentar i manipular a partir d’allò que la terra ens ofereix té un valor incalculable.

Sóc una enamorada dels contes i de la literatura infantil. És molt emocionant veure les seues cares i gestos cada vegada que senten una història, com pregunten encuriosits i com poc a poc van creixent, ajudant-te a narrar fins ser protagonistes de milers d’aventures.

Intente que la música i la dansa també estiguen molt presents en cada activitat, el moviment en els xiquets i xiquetes constitueix una de les formes més universals de comunicació i comprensió.

Entenc l’educació com una forma de vida, en la qual tots i cadascun dels menuts amb qui treballe acaben formant part de mi i de la meua evolució com a docent i com a persona.

Anuncios