Carmen Bernabéu

Graduada en Magisteri de Educació Infantil, Graduada en Magisteri de Educació Primària amb Menció en Pedagogia Terapèutica, Capacitació per a l’ensenyament en valencià, Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica (DECA), Títol Certificat B1 d’Anglès.

El meu nom es Carmen, mestra d’Educació Infantil a l’Escoleta Santa Ana. Una de les meues passions des de que tinc ús de consciència és estar amb els més menuts i cuidar d’ells. El meu objectiu principal és fer feliços als xiquets, i per suposat, donar-los tot el suport necessari als pares, un pilar fonamental en aquest treball. Ells són els que depositen tota la seua confiança en nosaltres, i per eixe fet m’agrada ser molt propera i transmetre tot allò que necessiten per saber que el seu major tresor està en bones mans.

És un vertader regal poder compartir cada dia amb cada un dels xiquets. Cada somriure, cada joc, cada mirada… fan del nostre dia, un dia especial.

A partir d’ací, donem pas a la seua imaginació, a les seues emocions, al contacte amb altres xiquets, a les noves aventures… donem pas, a l’inici d’una gran aventura!

«El mejor medio para hacer buenos a los niños es hacerlos felices» Óscar Wilde.